Social 1 Aprilie 2009 15:29
Autoritatea de Sanatate Publica Prahova a demarat astazi o ancheta in cazul unei fetite de 13 ani care a murit la Spitalul din Mizil in urma unei operatii de apendicita.

"Operatia si anestezia au decurs bine, la 10 minute dupa ce a fost scoasa din sala de operatie si dusa la Terapie Intensiva a facus stop cardiorespirator si a decedat. Probabil de la vreo substanta anestezica, o sa aflam adevarul dupa ce va fi vazut de medicul de la Medicina Legala", a declarat medicul Romeo Margarit de la Spitalul din Mizil, potrivit NewsIn.

Parintii acuza medicul anestezist ca le-a omorat copilul despre care spun ca era perfect sanatos. Acestia au sesizat Autoritatea de Sanatate Publica si institutia a deschis o ancheta in acest caz.

"Este o ancheta in derulare, datele complete vor fi facute publice la finalul acesteia. Este vorba de o ancheta administrativa si nu profesionala. Ancheta profesionala o va face Colegiul Medicilor in urma obtinerii tuturor datelor medicale, inclusiv ale examenelor anatomo-patologice. Intreaga Autoritate de sanatate Publica Prahova regreta acest incident", a declarat directorul ASP Prahova Cristian Vintilescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.