Social 2 Aprilie 2009 13:04
Presedintele Traian Basescu nu se tine de glume de 1 Aprilie, ci face gesturi umanitare. Astfel, seful statului a gratiat ieri inca trei persoane, acuzate pentru infractiunea de nerespectarea hotararilor judecatoresti.

Dupa ce in luna februarie, Traian Basescu a gratiat-o pe Marisca Chis, condamnata la 7 luni de inchisoare pentru nerespecatre hotararii judecatoresti, astazi presedintele a mai gratiat inca trei persoane, dintre care doua condamnate pentru aceeasi infractiune si una pentru "abandon de familie".

Cei trei sunt Dima Constantin, in varsta de 78 de ani, condamnat la un an de inchisoare pentru nerespecatre hotararii judecatoresti, Trusca Ion, in varsta de 80 de ani, condamnat la un an si patru luni de inchisoare penru savarsirea aceleiasi infractiuni si Pirvan Angelica, condamnata la 2 ani de inchisoare pentru abandon de familie.

In cazul primilor doi condamnati motivele gratierii au fost varsta inaintata si starea de sanatate precara, precum si situatia familiala a acestora. Iar in cazul Angelicai Pirvan, motivul gratierii a fost situatia financiare precara a familiei sale, aceasta fiind mama a patru copii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.