Social 1 Aprilie 2009 03:30
Traian Basescu l-a apelat cu “Mai, caraghiosule!” pe un ziarist de la Antena 3, drept raspuns la invitatia de a da explicatii despre casa Ionei Basescu din cartierul lui Puiu Popoviciu.
Presedintele Traian Basescu a avut marti la Palatul Parlamentului - in timp ce se deplasa spre sala plenului unde urma sa participe la sedinta aniversara NATO - un schimb de replici cu ziaristii aflati intr-un studio mobil al Antenei 3. Scurtul dialog s-a incheiat cu o expresie nu tocmai ortodoxa a sefului statului la adresa jurnalistului Andrei Badin, pe care l-a facut, conform MEDIAFAX, “caraghios”.

Contactat de cotidianul.ro, Andrei Badin ne-a redat schimbul de replici cu Traian Basescu. “Cand a trecut pe langa studioul nostru, dl presedinte ne-a intrebat: «Dati ceva si cu Ioana Basescu?». Cineva dintre noi a raspuns: «Dam, dam», dupa care eu i-am spus ca il asteptam in studio pentru a ne da amanunte privind casa din Baneasa a Ioanei Basescu. Imediat, dl Basescu mi-a zis: «Mai, caraghiosule!». Dupa ce s-a terminat plenul, cand a trecut din nou pe langa noi, i-am reinnoit invitatia, la care domnia sa a spus doar: «Bagati ca e NATO». Asta a fost totul”, a povestit Badin.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.