Andrei Iucinu se va judeca din nou cu sora sa vitrega. Curtea de Casatie va decide ce instanta va solutiona apelul familiei Tinu la hotararea prin care Andrei este recunoscut drept fiul lui Dumitru Tinu. Curtea de Casatie a judecat ieri recursul familiei Tinu la decizia Curtii de Apel, de la sfarsitul anului trecut, care hotarase ca dosarul lui Andrei Iucinu trebuie sa fie judecat de Tribunalul Bucuresti. Avocatul lui Andrei, Sergiu Andon, considera acest nou proces deschis de Tamara si Anna Maria Tinu drept o incercare de tergiversare a unei viitoare hotarari definitive in favoarea lui Andrei.

In ianuarie 2004, el a fost recunoscut ca fiu al Emiliei Iucinu si Dumitru Tinu, la Judecatoria Sectorului1. Familia Tinu a facut apel, iar, potrivit competentei judiciare de atunci, dosarul a fost repartizat Curtii de Apel. Pentru a doua oara, legea competentei judiciare s-a schimbat, iar CAB a hotarat judecarea apelului la Tribunal, in noiembrie 2004. Familia Tinu a facut recurs la aceasta ultima decizie, iar acesta a fost judecat de-abia ieri, din cauza aglomerarilor de dosare de la instanta suprema.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.