Sorin Miscoci a inceput demersurile pentru a se constitui parte civila in dosarul de terorism in care sunt cercetati Omar Hayssam si Mohammad Munaf, a declarat avocatul care va reprezenta interesele jurnalistului.
Actele urmeaza sa fie incheiate saptamana viitoare si - potrivit avocatului - tot atunci, Sorin Miscoci va stabili si care este suma pe care o va cere in instanta, drept daune. Marie Jeanne Ion a declarat ca nu a luat inca o decizie daca se va constitui sau nu parte vatamata in dosar, iar Ovidiu Ohanesian preciza, acum trei zile, ca vrea sa verifice personal implicarea lui Munaf in rapire inainte de a se constitui parte civila. Saptamana trecuta, cand a relatat filmul rapirii, presedintele Basescu a spus ca jurnalistilor li se va cere "sa se constituie parte vatamata, in mod oficial".

Formularea acestei solicitari de catre seful statului a fost interpretata drept o proba pentru cei trei ziaristi, care pot demonstra, in acest mod, ca nu au avut cunostinta de planurile tandemului Hayssam-Munaf. Faptul ca Miscoci a decis sa se implice singur in acest proces demonstreaza fostii ostatici interpreteaza diferit filmul rapirii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.