Social 30 Martie 2009 05:50
Seful Fiscului, Sorin Blejnar, s-a hotarat sa faca economii de criza desfiintand serviciul de trimitere a declaratiilor de venit ale persoanelor fizice prin posta.
Declaratiile privind venitul aferent anului 2008, care trebuie depuse pana la 15 mai de persoanele fizice, nu mai pot fi trimise prin posta anul acesta, urmand ca fiecare sa se deplaseze la ghiseul Administratiei Fiscale de care apartine, arata un comunicat al Agentiei Fiscale (ANAF). „Pentru a economisi 5.335.000 lei la bugetul institutiei, presedintele ANAF, domnul Sorin Blejnar, a decis renuntarea la sistemul de trimitere/primire prin posta a declaratiilor de venit“, suna comunicatul Fiscului.

Pentru ca ANAF renunta la sistemul de trimitere/primire a declaratiilor de venit prin posta, persoanele fizice care au avut venituri anul trecut din mai multe surse, din profesii liberale, din activitati comerciale sau din activitati independente, trebuie sa depuna declaratia de venit in mod direct la administratia financiara de care apartin.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.