Social 29 Martie 2009 14:10
Stinge lumina si alatura-te si tu milioanelor de oameni care lupta pentru mediul in care traim. Ora Pamantului (Earth Hour) trage un semnal de alarma in privinta schimbarilor climatice, pune si tu Romania pe harta celor carora le pasa, nu trebuie decat sa stingi lumina pentru o ora, astazi, 28 martie, la 20.30

Povestea Earth Hour a inceput in Sydney, Australia, pe 31 martie 2007, cand 2,2 milioane de persoane si 2100 de companii din Sydney au stins luminile timp de o ora. In 2008, evenimentul s-a dezvoltat la scara globala, peste 100 de milioane de oameni din 35 de tari au ales sa stinga lumina.

Anul acesta, Ora Pamantului a fost transformata in prima campanie globala de alegeri, ai de votat intre Pamant si incalzirea globala. Pentru prima data in istorie, oameni de toate varstele, nationalitatile si rasele au ocazia sa isi foloseasca intrerupatorul drept sistem de vot - Stinge lumina si voteaza pentru Pamant, sau las-o aprinsa si voteaza pentru incalzirea globala, tu alegi!

In 2009, Ora Pamantului isi propune sa atinga un alt nivel, pentru asta este nevoie de tine, stinge lumina si fi tu numarul 1 miliard dintre oamenii carora le pasa. Spre deosebire de orice alt tip de alegeri, nu este vorba despre tara din care esti, ci despre Planeta pe care locuiesti. VOTEAZA PAMANTUL este un apel global care te indeamna sa te ridici si sa preiei controlul asupra viitorului Planetei noastre. Peste 74 de tari si-au aratat pana acum sustinerea pentru Ora Pamantului, si numarul este in crestere in fiecare zi.

VOTEAZA PAMANTUL stingandu-ti lumina pentru o ora si altura-te lumii pentru Earth Hour!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.