Social 30 Martie 2009 11:39
Chiar daca nu te-ai gandit inca sa iti planuiesti vacanta sau daca bugetul tau este limitat, la inceput de an ai ocazia sa gasesti oferta perfecta. In acest sens, operatorii au pregatit pentru aceasta primavara discounturi consistente, in cazul rezervarilor din timp.

Pana la sfarsitul lunii martie inca mai poti face rezervari cu reduceri de pana la 25%, iar plata se poate face si in rate, pornind cu un avans de 30 sau 50% din valoarea pachetului ales.

Celebrele oferte cu reduceri EARLY BOOKING la inceput de sezon va pot oferi discounturi de pana la 25% din pretul de baza al pachetelor, insa reducerile cele mai spectaculoase vin alaturi de conditii clare de plata: trebuie sa achitati sejurul ales integral la rezervare, sau, in unele cazuri, pana pe 30 aprilie 2009.

Pentru a veni in intampinarea curiozitatii si planurilor voastre de vacanta, va propunem in acest articol cateva oferte cu reduceri de EARLY BOOKING pentru sezonul de vara 2009.

  • Turcia

Daca vrei un sejur de vis la Marea Mediterana, Antalya este destinatia numarul 1. Antalya este recunoscuta pentru resorturile de lux, de 5 stele cu regim de masa ultra all inclusive. Hotelurile de 4 si 3 stele sunt de asemenea agreate de turisti, in special de cei care sunt pentru prima data in Antalya.
In resorturile de 5 stele gasesti tot ceea ce ti-ai putea dori: plaje cu nisip, pontoane in mare, piscine, fitness, spa, jacuzzi, sauna si bai turcesti, sporturi nautice (atat cu motor, cat si fara), scuba diving, in unele cazuri chiar si water parcuri. Deci indiferent daca sunteti un cuplu, o familie cu copii sau doar o gasca pusa pe distractie, cu siguranta aici veti gasi tot ceea ce va doriti!

Oferte EARLY BOOKING: Pentru Turcia, Antalya, cu avionul, avem mai multe oferte: Charter Antalya 2009, ALANYA (cu reduceri de pana la 25%), Charter Antalya 2009, KEMER (cu reduceri de pana la 20%), Charter Antalya 2009, BELEK (cu reduceri de pana la 20%) sau o oferta completa, cu toate statiunile si toate tarifele (cu reduceri de pana la 17%).

  • Grecia
Relativ aproape de Atena, sau mai bine zis la numai o scurta plimbare cu vaporul pe coasta de sud a Greciei, Creta este, cu o suprafata de peste de 8000 de km patrati, cea mai mare insula greceasca si a cincea insula mediteraneana.

Despre autor:

Lazy

Citeste articolul integral in Lazy

Sursa: Lazy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.