Social 24 Martie 2009 02:40
88 de inspectori ai municipalitatii controleaza daca s-au spalat cu detergent strazile si daca proprietarii si-au ingrijit fatadele. Verificarile se fac zilnic pana pe 15 aprilie, iar amenzile sunt de maximum 2.500 de lei.
“Marea sapuneala a Capitalei” sau, oficial, campania “Capitala creste verde!” a inceput saptamana trecuta cu spalarea strazilor, a trotuarelor si a semnelor de circulatie. De ieri, 88 de inspectori ai Primariei Municipiului Bucuresti (PMB), indiferent de ce domeniu acopera, verifica treaba firmelor de salubritate, dar si cea a proprietarilor de imobile si a patronilor de magazine.

Acestia din urma sunt obligati, potrivit hotararii de Consiliu General nr. 147/2005, sa-si curete fatadele si, daca este cazul, vitrinele. Zeci de bulevarde si strazi vor fi luate astfel la puricat, din centru pana la periferie. Printre acestea sunt atat Soseaua Kiseleff si Calea Victoriei, cat si Soseaua Centura.


Despre autor:

Sursa: Adevarul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.