Dumitru Sechelariu este suparat foc pe procurorii care nu l-au lasat, in timpul detentiei, sa ia medicamentele de inima pe care nu le avea la el.
Ba, mai mult, desi a cerut sa fie consultat de un medic cardiolog la ora patru dupa-amiaza, a fost vazut, in celula, de abia dupa miezul noptii, de un specialist care "nu avea cabinet".

BAU! BAU!

Fostul primar al Bacaului ii discrediteaza pe procurorii Parchetului National Anticoruptie. "Toate schimburile de terenuri ale mele, facute in calitate de persoana privata, au fost judecate de instanta din Romania. Am avut aviz favorabil. Procurorii de la PNA fac interpretari sau ce? Au ajuns cei de la PNA sa-mi spuna mie ca privat de la cine sa cumpar un teren? Procurorii de PNA isi dau cu presupusul. Dar ce-s ei, ziaristi?", ne-a spus Sechelariu, extrem de revoltat. "Dar cine sunteti voi procurorii? Cine e PNA-ul? Baubau?", se intreaba baronul. "Intamplarea a facut sa fiu proprietarul unicii fabrici de hartie din tara. Ce vina am eu acum ca nu pot lasa pretul la hartie cum vor patronii de ziare?", a continuat Sechelariu.

NOAPTE DE COSMAR

"Noaptea de la Cercetari Penale a fost plina de umilinta", ne-a povestit Sechelariu. "Am fost asimilat cu toti infractorii din Romania. Acelasi statut am avut si eu. Asta e rasplata pentru munca mea de opt ani. Umilinta totala. Am beneficiat de un tratament josnic", a spus fostul edil bacauan, care este de parere ca "arestul e facut pentru oameni care sunt infractori". "Infractorii asa trebuie tratati. Iar eu am fost tratat la fel. N-am fost injurat sau batut, pentru ca sunt o persoana publica. Cu altii nu stiu ce fac", a adaugat cel care s-a autointitulat Stefan cel Mare. Dumitru Sechelariu crede ca este "periculos pentru puterea care va veni si care este".

PERICOL DE INFARCT

Acum cinci ani, baronul Sechelariu a suferit un infarct si de atunci e la tratament. Cand a venit la Bucuresti pentru audieri, fostul primar ne-a relatat ca nu si-a luat pastilele. "Ce inseamna cand iei medicamente de cinci ani si Parchetul nu te lasa sa le iei, pentru ca nu le ai la tine?", s-a intrebat Sechelariu iritat, de parca in Capitala nu ar fi gasit o farmacie de unde cineva ar fi putut sa i le procure. "Am cerut un doctor la ora patru si mi-au adus unul la doua noaptea. Nu se poate asa ceva.

Am un infarct de cinci ani facut si nu mi-am luat pastilele cu mine ca n-am stiut ca stau mai mult la Bucuresti", a povestit Sechelariu, completand ca, "in arest, a venit un doctor de treaba, dar nu avea cabinet, nici ce trebuie! Sunt convins ca am suferit modificari pe electrocardiograma mea si o sa dovedesc asta peste cateva zile, ca n-am timp acum ca trebuie sa-mi salvez proprietatea!"


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.