Social 22 Martie 2009 11:45
Un barbat cu cagula a intrat, in noaptea de vineri spre sambata, intr-o benzinarie din Cluj-Napoca si, sub amenintarea unui pistol, a luat in jur de 1.400 de lei si a fugit, transmite NewsIn.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Cluj, Gina Pop, a declarat ca jaful a avut loc in cateva zeci de secunde si este posibil ca pistolul sa fi fost de jucarie.

“Barbatul a intrat armat intr-o benzinarie din cartierul Manastur si, sub amenintarea unui pistol, a cerut banii din casa, dupa care a fugit. Totul a durat cateva zeci de secunde. Dupa declaratiile unui martor, pistolul folosit era de jucarie”,
a afirmat Gina Pop.

Aceasta a mai spus ca politistii clujeni studiaza imaginile video pentru a vedea semnalmentele barbatului.
Tot in cartierul Manastur, in data de 13 februarie, doi barbati mascati au intrat intr-o sucursala a Bancii Transilvania, de unde au plecat cu echivalentul a 70.000 de euro, in lei. Jaful a avut loc intr-un minut, nimeni nu a fost ranit si, in ciuda imaginilor video, politistii nu au putut identifica jefuitorii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.