Social 21 Martie 2009 17:28
Un elev de clasa a VIII-a, de la Scoala generala nr. 5 din municipiul Giurgiu, a murit vineri, in jurul pranzului, in timpul unei pauze, dupa ce a lesinat. Medicii de la Ambulanta au incercat sa il resusciteze timp de aproape doua ore, informeaza NewsIn.

Potrivit directorului Scolii nr.5, profesor Gheorghe Bivolaru, tanarului de 15 ani i s-a fi facut rau intr-o pauza, cand a mers la sala de sport sa vorbeasca cu profesorul de specialitate.

"Tanarul era in echipa de fotbal a scolii, era portar. I-a spus profesorului, la un moment dat, ca e cam obosit si ca ii e cam rau, au iesit afara din sala, la aer si a lesinat”, a spus Bivolaru.

Acesta a precizat ca, intrucat baiatul nu isi mai revenea, a chemat Ambulanta, care a sosit in patru minute. "Cand a ajuns, copilul inca respira. La un moment dat, a intrat in stop cardiorespirator, iar operatiunile de resuscitare au durat circa doua ore”, sustine directorul scolii.

Gheorge Bivolaru a mai spus ca parintii elevului sunt plecati in Spania, iar baiatul si sora sa locuiau la bunici. Directorul unitatii de invatamant a mai spus ca, in urma cu cativa ani, tanarul le-ar fi spus in gluma colegilor ca il "inteapa inima".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.