Social 21 Martie 2009 15:44
Proprietarii pensiunilor spera ca dupa Targul de Turism de la Romexpo sa primeasca si alte cereri din partea turistilor si chiar sa incheie contracte pentru rezervarile de Pasti, relateaza NewsIn

Vicepresedintele Asociatiei de Promovare si Dezvoltare Maramures, Viorel Coroian, sustine ca numarul solicitarilor pentru mini-concediul de Pasti in pensiunile din judet nu a scazut foarte mult fata de anii trecuti.

"S-au facut rezervari la pensiunile din judet in proportie de maximum 30%. Totusi, noi zicem ca abia acum vor veni cele mai multe solicitari. Nu e o diferenta foarte mare fata de anul trecut in ce priveste numarul rezervarilor. Ne asteptam sa incheiem contracte pe perioada Targului de Turism de la Romexpo", a decloarat acesta.

Cei mai multi turisti provin si in acest an din zona Moldovei, Bucuresti, Timis, dar chiar si din Ardeal. La mare cautare sunt pensiunile aflate in localitatile din apropierea manastirilor si a bisericilor, respectiv Tara Lapusului, Vadu Izei, Poienile Izei, Viseu si Sapanta.

Turistii au ocazia nu numai sa participe la slujbele religioase, ci sa asiste la prepararea bucatelor traditionale, urmand ca a doua zi de Pasti sa fie invitati la iesiri campenesti.

Preturile oscileaza intre 120 si 200 de euro, pentru un pachet complet care include trei zile de cazare, plus masa festiva de Pasti, in functie de categoria pensiunii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.