Social 21 Martie 2009 13:23
Un tanar care a fost prins in flagrant, vineri dimineata, alaturi de alte patru persoane, cand incerca sa fure un bancomat din comuna bacauana Balcani a fost impuscat de un politist, dupa ce a incercat sa fuga, hotul fiind ranit in umar, transmite corespondentul NewsIn.

Flagrantul a fost organizat de BCCO si SRI si a fost coordonat de DIICOT Timisoara. In timpul flagrantului, au fost retinute cinci persoane care vroiau sa taie un bancomat, folosind flexuri si rangi. Bancomatul se afla in interiorul caminului cultural din comuna Balcani, judetul Bacau.

Tanarul care a incercat sa fuga a fost ranit in umar, insa starea acestuia este buna.

In acest caz, s-a inceput urmarirea penala impotriva a 11 persoane. Potrivit procurorului DIICOT Mircea Andres, cele 11 persoane urmeaza sa fie aduse la Timisoara pentru audieri.

"Urmarirea gruparii a inceput in vara anului trecut, cand tinerii care fac parte din aceasta filiera au spart un bancomat aflat in localitatea Voiteni, judetul Timis, din care au sustras doua milioane de lei”
, a declarat procurorul. Conform anchetatorilor, tinerii ar fi spart in total 40 de bancomate intr-un an, in tara.

Unul dintre suspecti este angajatul unei banci din Bucuresti si le furniza membrilor retelei date referitoare la modul de secretizare a bancomatelor si informatii despre sumele de bani care erau alimentate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.