Social 23 Martie 2009 12:17
Ce-au votat si ce primesc! Primarul general Sorin Oprescu a decis organizarea, de Pasti, a unui mega-concert in Piata Constitutiei, la care bucurestenii vor avea intrarea libera. E greu de estimat cati se vor inghesui insa, pentru ca la concert vor canta doua veritabile fosile ale muzicii: marea soprana spaniola Montserrat Caballe, care are, din pacate, aproape 77 de ani, si Al Bano Carrisi, in varsta de "numai" 65 de ani.
Ambii artisti sunt retrasi, practic, de multi ani, din circuitul artistic, Caballe sustinand un concert la Bucuresti, acum noua ani, in care - inca de pe atunci - a lasat impresia unei cantarete cu o cariera incheiata. Cat despre Al Bano, fosta vedeta de la San Remo s-a remarcat in ultimii ani doar printr-o activitate solistica intensa la manifestari gen Zilele Bacaului, ale Timisoarei etc, prin diverse resedinte de judet din Romania. Interpretul italian va sosi luni la Bucuresti, pentru a primi din mainile primarului general titlul de ambasador onorific al Bucurestiului.


Despre autor:

Q Magazine

Sursa: Q Magazine


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.