Social 20 Martie 2009 01:39
Interpreta de muzica populara Maria Carneci a declarat, joi, la aflarea vestii ca artistul Ion Dolanescu a incetat din viata, ca moartea acestuia reprezinta o mare pierdere pentru cantecul popular romanesc, amintind si de faptul ca a copilarit alaturi de cel disparut, in satul Persinari.

"O mare pierdere. Am ramas socata. A disparut cantecul de frunte al Romaniei. Nu am cuvinte. Era destul de tanar, era in putere, pacat, pacat! Noi suntem vecini. Am copilarit impreuna, era un om special, un om deosebit. Artisti...alergatura, stres, uitati, asa se intampla si unde duc toate acestea", a spus Maria Carneci.

Ion Dolanescu a incetat din viata, joi dupa-amiaza, in locuinta sa din Capitala, in ciuda eforturilor de resuscitare depuse de medicii sositi la domiciliu.

Irina Loghin, prietena si colega de breasla a cantaretului, a povestit, pentru NewsIn, ca Dolanescu se afla la masa, in locuinta sa, alaturi de un preot, i s-a facut rau si s-a retras in dormitor. "Sunt inmarmurita si nu-mi vine sa cred ca s-a dus. Ma doare sufletul. Nu-mi revin. S-a dus un nume mare, un talent unic", a spus Loghin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.