Social 20 Martie 2009 15:20
O femeie de 41 de ani din Arad, insarcinata in luna a IV-a, a ajuns in stare grava la spital cu multiple traumatisme pe corp, fractura rotula dreapta si arsuri chimice in zona toracelui si abdominala, dupa ce a fost agresata de concubinul ei, care era dat in urmarire generala.

Femeia l-a spus politistilor ca Vasile Covaci a vrut sa ii dea foc, dupa ce i-a imbibat hainele cu benzina, dar si ca a fost impunsa cu surubelnita si lovita cu un par, pana a lesinat. Victima a fost arsa de agresor cu flacara produsa cu ajutorul unui spray.

Agresiunea a fost comisa in fata fiicei celor doi, in varsta de trei ani. „Femeia prezenta multiple traumatisme pe corp, fractura rotula dreapta si arsuri chimice de gradul 1 si 2, in zona toracelui si abdominala. In urma cercetarilor intreprinse, s-a stabilit ca barbatul se afla in baza de date cuprinzand persoanele urmarite general, astfel incat au fost demarate cautarile. Pentru ca existau suspiciuni ca barbatul nu se afla in judetul Arad, s-a luat legatura cu toate inspectoratele judetene din tara, astfel ca suspectul a fost retinut in localitatea Strehaia, din judetul Dolj“, a declarat inspector principal Camelia Tuduce, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad, potrivit NewsIn.

Vasile Covaci, 41 ani, era dat in urmarire generala, deoarece se sustragea efectuarii unei pedepse de 3 ani cu inchisoare, pentru evaziune fiscala.

Agresorul va fi transferat din arestul Politiei Arad in Penitenciarul de Maxima Siguranta, pentru ispasirea pedepsei de 3 ani, iar in paralel va fi cercetat si pentru lovire si alte violente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.