Social 18 Martie 2009 01:10
Ieri, ministrul i-a propus public regizorului „4, 3, 2“ o slujba la minister, anuntand in aceeasi zi ca Biblioteca Nationala ar trebui finalizata in 2011 si ca toate colectiile statului roman de la Castelul Bran vor trece la Vama medievala.
Theodor Paleologu (foto) i-a propus lui Mungiu, intr-o conferinta de presa derulata ieri-dimineata, sa ii fie consilier. Tot marti, Paleologu a anuntat ca, din moment ce Castelul Bran va intra, incepand cu luna mai, in administrarea lui Dominic de Habsburg, toate colectiile de mobilier si alte obiecte aflate in patrimoniul statului roman, gazduite pana acum la castel, vor trece la Vama medievala, la randul ei restituita familiei de Habsburg, insa ramasa in administratia statului pana in 2012.

Ministrul Culturii a mai anuntat ca astazi Aedificia Carpati va incepe lucrarile la noul sediu al Bibliotecii Nationale de pe Splaiul Unirii, care ar trebui sa fie gata intr-un termen de 30 de luni.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.