Social 18 Martie 2009 18:45
Politistii buzoieni de la Investigarea Fraudelor si procurorii DIICOT cerceteaza sapte persoane care au obtinut credite bancare de 356.000 de lei in baza unor documente false, transmite NewsIn.

In baza ordonantei de delegare emisa de Biroul Teritorial Buzau al DIICOT, ofiteri ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau au efectuat cercetari in dosarul penal intocmit pe numele unui constantean in varsta de 24 ani, sub aspectul comiterii infractiunilor de inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Tanarul este acuzat ca, in perioada noiembrie 2007 - ianuarie 2008, in calitate de administrator al unei societati comerciale din Constanta, a eliberat pentru sase persoane din judetul Buzau adeverinte de venit si contracte de munca false, pe baza carora acestea au contractat credite bancare de nevoi personale de la o unitate bancara din Buzau.

Valoarea totala a creditelor astfel contractate este de 356.000 de lei.

Administratorul constantean a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat Tribunalului Buzau cu propunerea de arestare preventiva. Ancheta continua si se actioneaza pentru recuperarea prejudiciului. Celelalte sase persoane implicate in acest caz sunt cercetate in stare de libertate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.