Social 16 Martie 2009 14:32
Povestirea "Prabusirea casei Usher", scrisa de Edgar Allan Poe, se gaseste, de luni, in librarii si in versiune audio, in lectura cunoscutului actor George Motoi, a anuntat Editura Humanitas.

"Prabusirea casei Usher" este povestea unei existente tragice, gasita dincolo de granitele normalitatii, surprinsa intr-o ciudata si trista insingurare, supusa alienatiei. O opera fantastica, daca nu fantasmagorica. Ai grija de tine, ascultatorule, nu o asculta seara tarziu, pentru ca toata noaptea nu vei mai inchide un ochi", spune Motoi despre povestirea lui Poe.

In varsta de 73 de ani, George Motoi a facut roluri memorabile in numeroase piese de teatru si filme, printre care "Intoarcerea lui Voda Lapusneanu", "Adela" si "Marele singuratic". Pentru interpretarea din "Adela" (film regizat de Mircea Veroiu), valorosul actor a fost recompensat cu marele premiu al Festivalului de Film de la San Remo.

Motoi s-a remarcat si ca regizor de teatru, postura din care a pus in scena piese de Mihail Sebastian, Tudor Musatescu si Fanus Neagu.

Audiobook-ul "Prabusirea casei Usher" dureaza aproape o ora si costa 30 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.