Social 16 Martie 2009 01:13
Cei 100 de luptatori de elita ai grupului „Acvila” sunt decisi sa demisioneze, ca urmare a hotararii sefului Internelor, Dan Nica, de a transfera aceasta unitate din subordinea ministrului in cea a Jandarmeriei.
Ministrul Administratiei si Internelor, Dan Nica, a anuntat duminica restructurarea directiilor si departa­men­telor din cadrul MAI. Una dintre masuri, cea care prevede transferarea grupului „Acvila” din subordinea ministrului de Interne sub cea a sefului Jandarmeriei romane, a starnit revolta celor 100 de luptatori superpregatiti ai acestui departament. „Noi nu vrem sa facem razmerita in cadrul MAI, dar nu suntem de acord cu aceasta decizie. Consideram ca avem o problema si speram sa gasim o solutie de comun acord cu conducerea ministerului. Daca nu vom rezolva aceasta problema, atunci noi suntem pregatiti sa ne dam demisia in grup”, a declarat pentru Cotidianul comisarul Mihai Valeriu, seful grupului „Acvila”.

Intrebat care sunt motivele reale care au determinat aceasta reactie, comisarul Mihai Valeriu ne-a declarat ca asteapta rezultatul negocierilor cu ministrul Nica.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.