Social 15 Martie 2009 13:46
Restructurarea Agentiei Nationale Antidrog se va face si prin transferul atributiilor care tin de partea medicala in subordinea Ministerului Sanatatii, a anuntat astazi ministrul Administratiei si Internelor, Dan Nica.

"Nu ne putem ocupa si de prinderea traficantilor de droguri si de cei care se afla in aceasta situatie. Sunt doua chestiuni total diferite si, ca in toate tarile membre Uniunii Europene, partea de tratament si de indrumare a celor care se afla sub influenta drogurilor apartine Ministerului Sanatatii si nu MAI", a declarat Nica, relateaza NewsIn.

Acesta a precizat ca masurile anuntate vor fi aplicate incepand de saptamana viitoare.

Reamintim ca dintre cele 22 de directii generale aflate in subordinea Ministerului Administratiei si Internelor, doar sapte vor ramane neschimbate, celelalte urmand a fi transformate in simple directii.

Restructurarea va incepe pe 15 martie si se va termina pana la sfarsitul lunii, a mai anuntat ministrul Dan Nica.

Noua organigrama a Ministerului Adminsitratiei si Internelor, aprobata de Guvern, prevede ca Agentiile Nationale Antidrog si Impotriva Traficului de Persoane, precum si Centrul de Cooperare Politieneasca Internationala sunt transferate din subordinea ministerului sub comanda Inspectoratului General al Politiei Romane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.