Social 14 Martie 2009 13:36
Una dintre cele noua persoane accidentate, vineri, pe DN 79 Arad-Oradea, in zona localitatii aradene Simand, a decedat, iar alte trei se afla in stare grava la Spitalul Clinic Judetean Arad, transmite corespondentul NewsIn.
Cele noua victime se aflau intr-un microbuz, faceau parte dintr-un ansamblu folcloric din Caransebes si se indreptau spre Oradea, unde urmau sa participe la cateva filmari. Din primele cercetari ale politistilor efectuate la locul accidentului a reiesit faptul ca soferul microbuzului s-a angajat intr-o depasire neregulamentara si a intrat in coliziune cu un automarfar inmatriculat in judetul Bihor, care circula regulamentar din sens opus.

„In urma impactului, un barbat a decedat, iar alti trei barbati sunt internati in stare grava. Victimele accidentului au suferit traumatisme cranio-cerebrale, disjunctii craniene si au multiple fracture si leziuni, unele fiind in stare de soc. La locul accidentului au fost prezente patru echipaje ale SMURD si trei ambulante. Pentru scoaterea victimelor din microbuz a fost nevoie de interventia unui echipaj de la Serviciul Descarcerare“, a declarat Monica Puticiu, seful Unitatii de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean Arad.

Nu mai putin de 12 ambulante au fost trimise ca sa-i preia pe raniti si sa le acorde primul ajutor. Circulatia pe DN 79, in dreptul localitatii Simand, a fost intrerupta aproximativ 90 de minute, cat timp a lucrat echipajul de la descarcerare, dupa care s-a reluat alternativ, pe un sigur fir, in zona accidentului. La intrare si iesirea comunei Simand, cozile de autoturisme s-au intins pe cinci kilometri. Politistii continua cercetarile pentru a stabili modul in care s-a produs accidentul.

Si traficul pe Drumul National 7 Arad-Deva este blocat complet din cauza unui accident. Din primele cercetari, un tir, un autocar si un autoturism s-au ciocnit la iesirea din localitatea Conop.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.