Social 12 Martie 2009 01:52
In loc de tatal mort in Italia, o familie din Urziceni s-a trezit pe Aeroportul Otopeni cu un sicriu in care se afla un strain . Pregatirile pentru inmormantare au fost anulate, dar familia Nistor mai are o speranta: reprezentantii Tarom le-au spus sa revina astazi „ca poate se rezolva incurcatura“.

Andreea Nistor din Urziceni, judetul Ialomita, a trecut ieri printr-o intamplare tragica. Ea venit la aeroportul Otopeni, unde urma sa ajunga trupul neinsufletit al tatalui ei, Marian Nistor. Doar ca, in loc de sicriul cu parintele ei, compania Tarom i-a adus un alt cadavru, al unui cetatean african.

Marian Nistor (45 de ani), a lucrat in Italia, la Campoleone, Aprilia, intr-o fabrica de mobila. In data de 8 martie, el a murit la un spital italian, in bratele rudelor sale, rapus de un cancer la gat.

„Cu greu am adunat banii necesari repatrierii cadavrului. Ieri dimineata, ne-am dus la aeroport, cu dric si pregatiti pentru preluarea trupului neinsufletit al fratelui meu. Insa cei de la Tarom ne-au sunat si ne-au spus ca a avut loc o incurcatura, ca a fost trimis cadavrul unui negru, din Africa.

Ne-au spus sa revenim azi cu un telefon, ca poate se rezolva situatia cumva”, ne-a povestit Luminita Popescu (43 de ani), sora celui decedat. “Am preluat ce ni s-a dat“, a fost raspunsul reprezentantilor Tarom.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.