Social 10 Martie 2009 18:28
S.C. Bog’Art S.R.L., in asociere cu R.A. Rasirom, va construi noul sediu al Serviciului de Protectie si Paza, a decis comisia de evaluare a ofertelor depuse la licitatia din decembrie 2008, avand in vedere pretul propus de cele doua firme, respectiv 135.981.894,31 lei fara TVA

"In urma evaluarii ofertelor depuse in cadrul licitatiei deschise din data de17 decembrie 2008, pentru contractarea lucrarilor privind construirea sediului Serviciului de Protectie si Paza, comisia de evaluare a declarat castigatoare oferta S.C. Bog’Art S.R.L. in asociere cu R.A. Rasirom. Oferta firmelor castigatoare indeplineste toate cerintele solicitate prin documentatia de atribuire si are pretul cel mai scazut, respectiv 135.981.894,31 lei fara TVA", se arata in comunicatul SPP, remis, luni, agentiei newsIn.

In cadrul licitatiei deschise organizata de catre Serviciul de Protectie si Paza au mai depus oferte urmatoarele firme: S.C. Rotary Constructii in asociere cu S.C. Concas S.A. si S.C. UTI Instal Construct S.A., avand pretul ofertei de 149.650.228,00 lei fara TVA si S.C. Aedificia Carpati S.A. in asociere cu S.C. Conteam SRL si S.C. Romtest Electronic S.R.L., avand pretul ofertei de 156.168.838,46 lei fara TVA.

Procedura de licitatie deschisa a fost selectata si monitorizata de catre observatori desemnati ai Unitatii pentru Coordonarea si Verificarea Achizitiilor Publice din cadrul Ministerului Finantelor Publice, informeaza Biroul Relatii Publice al SPP.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.