Social 5 Martie 2009 12:45
Administratia Fluviala a Dunarii de Jos a inchis, joi dimineata, Canalul si Bara Sulina, deoarece vantul puternic si valurile mari ale marii pun in pericol navele si convoaiele care tranziteaza zona, a declarat, joi, directorul adjunct al AFDJ, Teodor Gheorghe, transmite corespondentul NewsIn
In momentul aplicarii restrictiei de navigatie, vantul atingea viteza de 60-65 de kilometri la ora, iar valurile marii atingeau chiar si sase metri inaltime, potrivit autoritatilor portuare din Sulina.
O nava a fost obligata sa isi intrerupa calatoria dupa inchiderea navigatiei pe canal. Vasul stationeaza acum in rada portului Sulina, in conditii de siguranta.

Este a noua oara de la inceputul acestui an cand Administratia Fluviala a Dunarii de Jos inchide Canalul si Bara Sulina din cauza vremii nefavorabile. Ultima data, restrictiile au fost aplicate pe 20 februarie si au fost ridicate dupa 48 de ore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.