Social 5 Martie 2009 11:47
Cupa Liceelor la Street Dance a ridicat nivelul adrenalinei si i-a incantat pe tinerii prezenti la competitie, sambata 28 martie, in Club Maxx. 23 de echipe s-au calificat pentru cea de-a III-a etapa a competitiei care se va desfasura sambata, 7 martie 2009.

Concursuri noi, momente surpriza si premii motivante au starnit curiozitatea si implicarea celor prezenti. Originalitatea coregrafiilor, a costumelor sau a tematicilor alese au impresionat atat spectatorii cat si juriul care a avut dificultati in a spune care dintre trupele concurente este mai buna.

Clubul a rasunat de muzica buna si aplauze iar in pauzele dintre concursuri, atat coregrafi profesionisti cat si amatori nu s-au putut abtine sa faca scurte demonstratii care au tinut publicul cu privirile atintite spre scena.
Sambata, 7 martie, ora 13.00 in club Maxx, urmeaza cea de-a III-a etapa, cand cele 23 de trupe calificate vor avea de trecut doua probe: una surpriza si una prin care vor trebui sa imite show-ul scenic al unui artist cunoscut (ex. Justin Timberlake, Michael Jackson, Ciara, etc.).

Cei mai buni se vor intrece in marea finala, iar premiile puse la bataie sunt foarte tentante, premiul I pentru etapa nationala constand in 900 de euro si o plimbare cu limuzina din partea Ziarului Ring. Dar poate ca pe langa premii, mai importante in acest concurs sunt buna-dspozitie si pasiunea pentru dans si muzica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.