Social 3 Martie 2009 12:05
De astazi nu vom mai intarzia la aeroport, nu va mai trebui sa stam in trafic cu autobuzul sau sa platim o gramada de bani pe taxi pentru a nu pierde avionul. Asta deoarece de astazi s-a deschis linia de tren "Henri Coanda Expres".

Trenurile "Henri Coanda Expres" vor face legatura intre Bucuresti si aeroport. Trenurile vor pleca din statia Bucuresti Nord cu destinatia Aeroportul Henri Coanda.

Cele 18 perechi de trenuri vor circula in interval de o ora, incepand cu ora 5:15 pana la 23:23. Transferul pasagerilor de la Punctul de Oprire AEROPORT pana la terminalele Aeroportului International Henri Coanda se va realiza cu autobuze specializate, care vor circula intr-un grafic orar corelat cu mersul trenurilor.

Nici cand vine vorba de pret nu e rau, deoarece un billet pentru "Henri Coanda Expres" costa doar 6 lei. Acestea se pot procura de la toate casele de bilete din statiie CFR si agentii de voiaj, inclusiv de la casa de bilete deschisa in incinta aeroportului.

Ca si orice linie de tren si "Henri Coanda Expres" ofera reduceri de 50% pentru elevi, studenti si pensionari, si gratuitate pentru copiii sub 5 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.