Social 2 Martie 2009 16:09
Politistii au confiscat mai multe arme, topoare, bijuterii si bani din casele a 14 persoane din judetul Ilfov, anunta Inspectoratul de Politie Judetean Ilfov.
In urma unor perchezitii efectuate la domiciliile celor 14 persoane care domiciliaza in judetul Ilfov, politistii au gasit zeci de topoare, macete, sabii, arme de vanatoare, cartuse de diferite calibre, pistoale cu gaze, arcuri si sageti profesionale, bate, obiecte pirotehnice interzise la detinere din clasele II si III, precum si aproximativ doua kilograme de bijuterii din aur si diverse sume de bani. Printre casele verificate este si locuinta lui Vasile Fierbantu, zis Sile Pietroi, conform Realitatea TV.

In urma cu mai mult timp, au fost demarate actiuni de documentare a activitatii infractionale a celor 14 persoane domiciliate in orasele Pantelimon si Voluntari, comunele Glina si Dobroiesti, judetul Ilfov, cunoscute in lumea interlopa ilfoveana, iar vineri, 27 februarie, in baza informatiilor obtinute si a autorizatiilor de perchezitie emise de Judecatoriile Buftea si Cornetu, politistii si procurorii ilfoveni au perchezitionat domiciliile acestora.

Cercetarile sunt continuate de politistii Biroului Arme Explozivi Substante Toxice in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a celor 14 suspecti, potrivit NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.