O tanara de 17 ani bolnava de SIDA a ajuns duminica la Spitalul Judetean Brasov cu mainile sfasiate si fara un deget, dupa ce a fost muscata de un urs pe care incerca sa-l hraneasca. Incidentul a avut loc la Gradina zoologica din Poiana Brasov. Adolescenta le-a spus medicilor ca a incercat sa-i dea ceva de mancare ursului si ca in acel moment animalul s-a napustit printre gratii la mainile ei, smulgandu-i un deget si sfasiindu-i ambele maini. Angajatii Gradinii zoologice au reusit sa o scoata din ghearele animalului si au chemat imediat ambulanta.

Potrivit medicilor brasoveni, tanara a anuntat la spital ca este bolnava de SIDA de sase ani, motiv pentru care au fost luate masuri suplimentare de siguranta in timpul interventiei chirurgicale. Operatia a durat aproximativ sase ore si s-a incheiat cu succes.
Medicii spun ca, dupa tratament, tanara isi va putea folosi din nou mainile. "Am facut tot ce ne-a stat in putinta pentru a-i salva mainile", a precizat Irina Visa, medic la Spitalul Judetean Brasov. Conducerea Directiei de Sanatate Publica Brasov a anuntat ca va incerca sa afle daca exista posibilitatea ca ursul sa se fi imbolnavit in urma acestui incident.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.