Trei tineri din Pitesti, cu varste cuprinse intre 17 si 24 de ani, au fost dati pe mana politiei de fiica uneia dintre victimele lor, care inainte de a suna la 112 a reusit sa-l bata pe unul dintre hoti, informeaza corespondentul NewsIn.

Indivizii periculosi au fost prinsi cu ajutorul unei tinere, a carei mama a fost jefuita. Mihaela Soroiu a plecat impreuna cu tatal ei in urmarirea atacatorilor si dupa cateva sute de metri i-a reperat in zona unei institutii. Fata, care a practicat arte martiale timp de cativa ani l-a batut pe unul dintre infractori, si l-a culcat la pamant, dupa care a sunat la 112 si a cerut ajutor.

Cei trei tineri atacau de obicei dupa ora 16.00, cand se termina programul de lucru al mai multor firme si, potrivit politistilor, isi alegeau victime din randul femeilor neinsotite. Le atacau si le smulgeau gentile, dupa care fugeau. In urma verificarilor s-a aflat ca cei trei principali suspecti au comis patru talharii in Pitesti si sunt suspecti si intr-un caz de spargere al unui magazin.

Cei trei indivizi au fost retinuti pe baza de ordonanta si urmeaza sa fie prezentati Parchetului de pe langa Tribunalul Arges cu propunere de arestare preventiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.