Un medic de la Spitalul de Pediatrie nr. 1 din Cluj Napoca, a fost prins in flagrant, joi dimineata, in timp ce primea mita o suta de lire sterline pentru a opera o fetita in varsta de doi ani care avea o eczema ce s-ar fi putut transforma in cancer de piele, au declarat surse din Politia Cluj.

Potrivit politistilor, medicul Ioan Dobrescu, de 52 de ani, este acuzat ca, in perioada iulie 2008 - februarie 2009, a primit diferite sume de bani pentru efectuarea unor interventii chirurgicale, sumele cerute de medic fiind cuprinse intre 300 si 500 de lei, relateaza NewsIn.

In urma mai multor reclamatii, politistii coordonati de un procuror au organizat, joi dimineata, un flagrant si l-au prins pe medic in timp ce primea o suta de lire sterline de la parintii unei fetite in varsta de doi ani care avea nevoie de o interventie chirurgicala. Fetita suferea de o eczema care daca nu ar fi fost tratata ar fi putut duce la un cancer de piele.

In cursul zilei de joi, medicul va fi prezentat Tribunalului Cluj pentru emiterea unui mandat de arestare preventiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.