Un francez, profesor doctor in astronomie, in varsta de 49 de ani, a fost prins de politistii din Dej, in timp ce intretinea raporturi sexuale cu doi minori de 15, respectiv 16 ani, intr-o camera de hotel din municipiul Dej, informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).

Potrivit IGPR, cetateanul francez Thierry Hubert Marie s-ar fi deplasat de mai multe ori in Dej, in perioada martie 2008-februarie 2009, unde, in schimbul unor sume de bani, bunuri ori alte foloase, a intretinut acte sexuale cu minori si a produs si detinut materiale cu caracter obscen in vederea raspandirii lor, scrie NewsIn.

Francezul a fost surprins de politisti, duminica, 22 februarie.

Instanta de judecata a emis pe numele cetateanului francez mandat de arestare preventiva pe o durata de 29 de zile pentru savarsirea infractiunilor de „act sexual cu un minor” si „detinere de materiale cu caracter obscen, in vederea raspandirii”.

Cercetarile sunt continuate de catre politisti pentru documentarea intregii activitati infractionale, cu inculpatul in stare de arest preventiv, acesta fiind depus in arestul IPJ Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.