Dat in urmarire generala inca din anul 2003, Serghei Gribenco s-a intalnit de cel putin doua ori cu politistii de la brigada rutiera, anunta Realitatea TV.
O atesta cele doua amenzi rutiere inregistrate pe numele sau la Serviciul de Taxe si Impozite al primariei din Cluj Napoca. Prima dintre amenzi dateaza din 2 aprilie 2007 si a fost emisa de Politia Brasov, iar cea de-a doua a venit de la Politia Campina, pe 11 iulie 2008, informeaza NewsIn.

Documentele, a caror valoare totala este de 256 de lei, sunt inregistrate pe numele lui Serghei Gribenco, la adresa din strada Aurel Vlaicu, din Cluj-Napoca. Basarabeanul era dat in urmarire din 2003 pentru ca se sustragea executarii unei pedepse de patru ani si sase luni de inchisoare pentru furt si inselaciune.

"Sunt inregistrate doua amenzi, neplatite, fiind cu domiciliul in Cluj-Napoca au venit la noi. Una din 2007, n-as mai putea sa va spun in ce luna, si una din 2008. El la Cluj-Napoca nu apare ca avand bunuri mobile, respectiv vehicul pentru care sa plateasca impozit. Asta nu insemnaa ca el nu-l are",
a declarat, pentru Realitatea TV, Raimonda Boian, purtatorul de cuvant la Primaria Cluj-Napoca.

"In momentul in care se intra in teren sau in serviciu mai precis orice politist este instruit cu privire la omenii care sunt urmariti general. Fiecare agent de politie are un carnet personal in care sunt trecute aceste persoane. Pe parcurs instruirii sunt revocate cele deja retinute, altele sunt date in urmarire"
, a afirmat Lucian Dinita, comisar sef la Politia Rutiera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.