Tribunalul Bucuresti va decide, luni, daca ii va aresta pe liderul clanului Preda si pe Alexandru Udrea, o a doua persoana implicata in scandalul de la Plaza Mall, din totalul de cinci retinute, initial, de politie.

Liderul clanului, Eugen Preda, este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, lovire si alte violente, precum si pentru port ilegal de arma alba, arata NewsIn.

Eugen Preda a fost, pana pe 23 februarie, subofiter si figura la centrul sportiv Dinamo Brasov, subordonat Ministerului Administratiei si Internelor, castigand premii sportive importante.

Preda a mai fost cercetat de politisti tot pentru acte de violenta.

Totodata, Tribunalul Bucuresti va judeca, vineri, 27 februarie, recursul procurorilor prin care s-a hotarat ca si celelalte trei persoane din clanul Preda, implicate in altercatie, sa fie cercetate in stare de libertate.

Este vorba despre Andrei Badula, Petre Pascu si Marian Scarlat. Acestia sunt acuzati de ultraj si tulburarea linistii publice.

Reamintim ca cinci membri ai clanului Preda au fost implicati, sambata, 21 februarie, intr-o altercatie cu agentii firmei care asigura paza in Plaza Mall, fiind ranite mai multe persoane. Toti cei cinci sunt, la ora actuala, cercetati in stare de libertate, la decizia magistratilor Judecatoriei Sectorului 6, desi procurorii au cerut arestarea preventiva a acestora.

Eugen Preda, considerat seful gruparii implicate in scandalul de sambata, 21 februarie, din Plaza Mall, a fost internat ieri seara, la Spitalul Universitar din Capitala, informeaza Realitatea TV.

Preda se dusese la spital pentru a-si schimba bandajele, insa, deoarece acuza dureri de cap, medicii au decis sa-l interneze. Prietenii care l-au insotit au declarat ca acesta a inceput sa se simta rau, dupa ce a fost retinut de politie.

Preda ar fi fost, in timpul retinerii, nevoit sa-si intrerupa tratamentul inceput in timpul internarii, dupa scandalul de la mall.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.