Imaginile de pe camerele de supraveghere la mall-ul unde a avut loc incidentul dintre clanul Preda si firma de paza BGS ar fi ajuns la politie sambata seara, potrivit declaratiei unui reprezentat al unui magazin din centrul comercial si nu dupa doua zile, asa cum a declarat politia.

Reprezentantul magazinului, Florin Melinte, a declarat la Realitatea TV ca imaginile au fost predate politiei chiar sambata seara.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat marti, la Realitatea TV, ca judecatorii au luat deciziile de judecare in stare de libertate a celor implicati in scandalul de la mall fara sa vada imaginile de pe camerele de supraveghere din complexul comercial. Motivul: politia a obtinut imaginile cu bataia de-a abia aseara, la doua zile de la incidente.

Potrivit NewsIn, imaginile de la magazinul din Plaza Mall vor fi puse la dispozitia instantei care va judeca recursul impotriva eliberarii persoanelor implicate in conflict.

Procurorii au primit imaginile surprinse in interiorul magazinului din Plaza Mall, in care agentii de paza sustin ca Eugen Preda ar fi sechestrat o persoana, politistii ridicand si calculatoarele cu imagini de la intrarea din mall, care, insa, trebuie decodificate, a anuntat Politia.

Potrivit procurorilor, pana la judecarea recursului, nu vor fi date publicitatii imaginile. In acest moment, in presa circula un set de imagini care au fost filmate de amatori.

REALITATEA.NET - Misterul imaginilor de pe camerele de supraveghere: Un martor sustine ca politia avea imagini inca de sambata


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.