Peste 5.000 de doze de bere au fost repuse in vanzare, la magazinele din Barlad, dupa ce fusesera retrase in cursul saptamanii trecute de la comercializare, de Inspectia Sanitara de Stat Vaslui, din cauza ca un barbat care a consumat bere la doza a ajuns in coma la spital.

Potrivit conducerii Directiei de Sanatate publica (DSP) Vaslui, in urma analizelor de laborator, efectuate cu probe din mai multe doze de bere, rezultatele au iesit negative, transmite corespondentul NewsIn.

”S-au luat probe din mai multe doze de bere din lotul suspect, care au au fost trimise pentru analize la Laboratorul de Toxicologie din cadrul Institutului de Medicina Legala Iasi. Printr-o nota telefonica, am fost informati ca rezultatul analizelor a iesit negativ. S-a decis astfel, repunerea in vanzare a cutiilor de bere, care fusesera retrase de pe piata. Asteptam in continuare rezultatele probelor prelevate din doza de bere din care a consumat persoana care a juns in stare grava la spital”, a declarat marti, directorul Directiei de Sanatate Publica Vaslui, Luminita Costache.

Probele din cutia de bere din care a consumat barbatul de 37 de ani precum si din lichidul stomacal extras, au fost trimise pentru analize la Serviciul Expertize Criminalistice din Bucuresti. Barbatul care a ajuns in coma la Spitalul de Urgenta Barlad dupa ce a baut bere la doza, se afla in continuare sub supraveghere medicala, dar este in afara pericolului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.