Zeci de femei, frumoase sau urate, excita la telefon barbati care nu vor afla niciodata cum arata ele in realitate. Telefonia erotica a luat si la noi o amploare fara precedent, iar profesionistele au ajuns sa faca bani buni din vorbe. Mai nou, a aparut si varianta mesajelor scrise, prin care amatorii de dialoguri erotice evita sa auda direct vocea operatoarei. In ambele cazuri, cei interesati sunt taxati la sange de firmele care se ocupa de asemenea afaceri.

Operatoarea primeste 2.500 de lei pentru un minut fierbinte

Cum e sa fii operatoare? Odata intrata in apartament am fost luata in primire de catre directorul general al firmei de hot-line. Omul a fost transant si a mers direct la obiect: "completati mai intai fisa de angajare, dupa care stam de vorba!". Cu un gest mecanic mi-a intins un petec de hartie. Dupa ce am completat toate datele, acelasi personaj m-a luat la intrebari. A inceput cu ceea ce-l roade pe orice nou angajat: salariul. "La cat tindeti sa ajungeti, din punct de vedere financiar?", a intrebat zambind.

I-am raspuns imediat ca sunt interesata sa fac bani si ca nu m-ar deranja un venit lunar de 1.000 de euro. In urmatoarele minute, patronul mi-a explicat cum sta treaba cu tarifarea apelurilor primite. Asa am aflat ca pot primi 2.500 de lei la fiecare minut vorbit cu clientul si 1.000 de lei la fiecare sms. Perioada de proba este de doua saptamani, dupa care vine adevarata angajare. La sfarsit am fost preluata de o blonda uscativa si miniona care a jucat rolul de ghid.

Alina avea in jur de 20 de ani si m-a condus in camera de produs bani. Aici am vazut cum sunt preluate sms-urile pe calculatoare, mi s-a explicat ordinea prin care un client poate intra in legatura cu fetele si am fost instruita cum ar trebui sa vorbesc cu clientul. Mi-a prezentat-o si pe colega ei, care era mai matura. Lata, usor mustacioasa si cu palma cat tigaia, femeia trecuse de mult de 40 de ani. Mi-a facut rapid o marturisire: "De multe ori, atunci cand vorbesc cu un client, ma gandesc ce fel de mancare sa fac in ziua respectiva: ostropel sau macaroane?!".

Tragand cu coada ochiului la mesajele care tot curgeau pe calculatorul femeii, am remarcat ca sunt care mai de care mai deocheate. Unele dintre ele se refereau la marimea sanilor, altele, mai directe, le vizau direct pe operatoare. Existau amatori care doreau "informatii" despre frigiditatea lor sau despre intensitatea libidoului. Raspunsurile erau si ele pe masura: "Am libidoul cat o capsuna".

Fetele obisnuiesc sa-si fure clientii

Majoritatea fetelor care-si iau un astfel de serviciu o fac din lipsa de bani. Patronul povesteste ca "fetele raman aici pentru ca lucreaza intr-un mediu foarte placut si castiga intre 8-10.000.000 de lei pe luna". Uneori intre fete exista o raca latenta. Motivul este, evident, furtul clientilor. La plecare, patronul mi-a divulgat un truc pentru a face fata cerintelor. "Vocea joaca un rol important in atragerea si pastrarea clientului chiar daca 90 la suta din ei sunt obsedati sexual!". Pe drumul de intoarcere, chiar pe scara blocului, am dat de-o tanti cu moaca de gospodina sadea care m-a abordat direct: "Donsoara, nu stii matale unde e aia da angajeaza fete sa vorbeasca porcarii la telefon?".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.