O casa de pariuri sportive din municipiul Mangalia a fost sparta, in noaptea de duminica spre luni, hotii reusind sa fure o caseta in care se aflau 10.000 de lei, transmite NewsIn.

Politistii au fost alertati abia luni dimineata, cand trecatorii au observat ca usa imobilului era sparta.

Potrivit comisarului sef Nicolae Pescaru, comandantul Politiei Mangalia, hotii au actionat in mod profesionist, reusind sa dezactiveze un sistem de alarma foarte performant. "Casa de pariuri a fost sparta duminica noapte de un grup de vreo trei - patru persoane. Este clar ca au fost profesionisti, deoarece au reusit sa anihileze un sistem de alarma foarte performant, cu senzori de miscare”, a declarat comisarul sef Nicolae Pescaru.

Oamenii legii sositi la fata locului spun ca hotii au lasat totusi mai multe indicii si urme, care ii vor ajuta sa ii prinda pe faptasi in scurt timp. "Au lasat multe indicii la fata locului, care sper sa ne ajute sa ii prindem in scurt timp. Se cunoaste ca sunt profesionisti, dar au facut si greseli”, a mai adaugat seful Politiei Mangalia, Nicolae Pescaru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.