Teo Peter va fi inmormantat astazi in orasul sau natal Cluj Napoca, la ceremonie fiind asteptate, alaturi de familie, personalitati ale lumii artistice, apropiati si prieteni ai lui Teo Peter. Ieri, la Sala Polivalenta a fost oficiata slujba de pomenire a basistului trupei Compact, la care au participat nume importante ale lumii artistice, care au dorit sa aduca un ultim omagiu celui pe care l-au numit "spiritul Compact". Printre cei prezenti la slujba s-au numarat fostii colegi de la Compact, dar si membri ai trupelor Iris, Holograf, Sfinx Experience, Metrock, actori si vedete de televiziune.

Theo Peter jr., fiul lui Teo Peter, basist in trupa Altar, a multumit participantilor la slujba pentru prezenta. "As vrea ca toti sa ni-l amintim asa cum era el, vesel si plin de viata, si nu asa cum este acum", a spus el. Corpul neinsufletit al lui Teo Peter a fost depus pentru cateva ore la Sala Polivalenta pentru a se aminti astfel de festivalul rock desfasurat in weekend - "Rock In My Heart" - unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen care s-au desfasurat in ultimii zece ani in Romania, loc de unde Teo a plecat pentru a-si da viata pe strazile Bucurestiului, rapus stupid de un american a carui meserie era tocmai apararea vietii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.