Doi marinari georgieni au fost grav raniti, sambata seara, la bordul unei nave, in timpul manevrelor de plecare din dana portului Constanta Sud Agigea, transmite corespondentul NewsIn.

Potrivit Capitaniei Zonale Constanta, cei doi marinari, aflati la bordul navei KYME, sub pavilion Cambogia, au fost raniti dupa ce springul infasurat pe turnichet - sistemul de ghidare a paramei - s-a dislocat.

"La manevra de plecare a navei KYME, sub pavilion Cambogia, din dana PL 7 a portului Constanta Sud Agigea, springul infasurat pe turnichet s-a dislocat de pe pozitie, accidentand grav pe marinarii Beridze Irakli si Kakhidze Mirza, ambii cetateni din Georgia. Acestia au fost transportati de urgenta la spital”, a anuntat Capitania Zonala Constanta.

La bordul navei s-a deplasat un reprezentant al Capitaniei din cadrul Serviciului de cercetare, pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.