Romanul care a agresat joi noapte un politist, dupa ce acesta l-a surprins in timp ce incerca, impreuna cu doi complici, sa jefuiasca un automat de bilete de tren din provincia italiana Toscana, a fost acuzat de tentativa de crima, relateaza cotidianul La Nazione.

Potrivit acuzarii, Iulian Dolhescu, in varsta de 23 de ani, si unul dintre complicii sai au fost surprinsi de fortele de ordine in timp ce incerca sa jefuiasca un automat de bilete din comuna Capalbio, din provincia Toscana, informeaza NewsIn.

La vederea politistilor, Dolhescu a incercat sa il loveasca pe unul dintre ei cu un polizor unghiular, pe care il folosea la jefuirea automatului, dar politistul a reusit sa pareze cu mana. Cei doi romani au reusit apoi sa fuga si sa se ascunda in taberele de romi din apropiere.

Circa o ora mai tarziu, politia l-a arestat pe unul dintre hoti, Marius Gheorghe Pop, care a marturisit furtul si a spus ca a avut doi complici. Acestia, Iulian Dolhescu si Ioan Apetrei, au fost gasiti in provincia Lazio, la aproximativ 20 de kilometri de locul faptei.

Pop si Apetrei au fost acuzati pentru complicitate la furt cu circumstante agravante, iar Dolehescu de furt si tentativa de crima.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.