O eleva de 12 ani din comuna constanteana Sacele a fost batuta, saptamana trecuta, de directorul scolii generale din localitate, necesitand intre 7 si 10 zile de ingrijiri medicale.
Evenimentul s-a intamplat joia trecuta, cand fetita, in clasa a VI-a, a fost chemata de directorul scolii in cabinetul de fizica si batuta cu un bat peste brate pe motiv ca i-ar fi pus profesoarei de istorie hartii in gluga de la haina.

Copilul a fost dus de parinti la Spitalul Clinic Judetean Constanta, medicii eliberandu-i un certificat potrivit caruia fetita are nevoie de 7-10 zile de ingrijiri medicale. De asemenea, minora a fost supusa si unei expertize medico-legale, parintii intentionand ca pe baza certificatului obtinut de la legisti sa faca plangere penala impotriva directorului scolii. In prealabil, mama elevei a depus si o sesizare la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, informeaza NewsIn.

Directorul scolii, Gavrila Remescu, recunoaste ca a batut-o pe fetita, insa se scuza ca a vrut sa ii dea peste picioare si din greseala a lovit-o peste brate. „Din greseala am lovit-o. Am vrut sa ii dau la picioruse, dar ea a pus cotul si am lovit-o la cot. E o greseala a mea pe care o regret. Eram dupa 10 ore de scoala si in pauza sa vina si sa mi se spuna ca a pus unui cadru didactic in gluga hartii... Va dati seama ca sare putin adrenalina. Am lovit-o numai pe ea, nu si pe ceilalti. Nu stiu ce s-a intamplat cu mine atunci”, a declarat directorul Gavrila Remescu.

Conducerea Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a confirmat incidentul, mentionand ca in prezent este in desfasurare o ancheta la Sacele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.