Traficul rutier este ingreunat pe mai multe drumuri judetene din Arad, din cauza ninsorii abundente din ultimele ore, iar autoritatile avertizeaza asupra aparitiei podurilor de gheata pe unele sectoare de drumuri.
Presedintele Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, a precizat, miercuri, ca pe drumul judetean 709 Arad - Horia - Siria s-au format poduri de gheata. „Pentru moment s-a intervenit, dar persista pericolul ca podurile de gheata sa reapara. Tot pe acest tronson de drum sunt si zone cu zapada framantata“, a mentionat Nicolae Iotcu.

Alte drumuri judetene din Arad cu probleme din cauza stratului mare de zapada, care pe alocuri depaseste 15 cm, sunt in zona localitatilor Petris si Zabrani. Pe toate drumurile judetene se circula in conditii de iarna, iar autoritatile ii sfatuiesc pe soferi sa isi doteze masinile cu lanturi pentru a nu crea situatii de blocaj pe drumurile judetene, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.