Caz socant petrecut in Neamt. Un barbat si concubina lui, ambii din judetul Iasi, au batut peste 150 de kilometri pana pe masivul Ceahlau, cu intentia clara de a se sinucide.

Au parcat masina in orasul Bicaz, apoi au coborat intr-o rapa de pe versantul muntelui. Acolo, barbatul si-a ajutat efectiv concubina sa urce intr-un brad si sa se spanzure, dupa care si-a taiat gatul si venele de la maini, cu un cutit. Femeia a decedat, fiind ulterior recuperata cu greu de salvamontisti. Barbatul insa a supravietuit si a declarat ca el si concubina lui decisesera sa-si puna capat zilelor din cauza datoriilor financiare, precum si a faptului ca firma pe care o aveau era pe punctul de a da faliment.

Sorin Mardare, in varsta de 49 de ani, domicilia in Holboca, judetul Iasi, impreuna cu concubina sa, Aurica Manolache, in varsta de 51 de ani. Au urcat in autoturismul personal, marca Cielo, au mers peste 150 de kilometri pana in orasul nemtean Bicaz si au parcat masina pe o strada din cartierul Dodeni. Dupa aceea, au mers pe jos pana la barajul lacului de acumulare, din vecinatatea localitatii. Au urcat cateva sute de metri pe masivul Ceahlau si au coborat mai apoi intr-o rapa. Acolo, cei doi si-au pus in aplicare intentia de a se sinucide intr-o maniera socanta. Barbatul si-a ajutat concubina sa urce intr-un brad si sa se spanzure cu o franghie dinainte pregatita. Dupa ce s-a incredintat ca femeia nu mai misca, Sorin Mardare a incercat la randul sau sa-si ia viata, taindu-si gatul si venele de la antebrate cu un cutit. Initial, barbatul a lesinat, insa si-a revenit dupa cateva ore si si-a dat seama ca tentativa sa de sinucidere esuase. El nu a mai avut curajul sa repete figura si, cu ultimele puteri si plin de sange, s-a tarat pana la sediul politiei din Bicaz, unde a anuntat evenimentul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.