Lucrarile de amenajare si consolidare a falezei din Costinesti, prin terasarea acesteia, se vor finaliza pana cel tarziu in 15 mai, a declarat primarul statiunii Costinesti, Traian Cristea.

"Lucrarile pentru cel mai important proiect al Costinestiului pentru anul 2009 se refera la terminarea lucrarilor de amenajare si consolidare a falezei pana la hotarul cu comuna Tuzla, iar termenul propus pentru finalizarea lucrarilor este pana la 15 mai, anul acesta", a precizat primarul, citat de NewsIn.

Potrivit acestuia, proiectul in valoare de 24 milioane de lei salveaza zona costiera a Costinestiului de eroziune si da posibilitatea extinderii zonei de promenada cu doi kilometri. Lucrarile de consolidare a falezei constau in terasarea acesteia si amenajarea unor alei de promenada.

De asemenea, Traian Cristea a mai spus ca anul acesta spera ca se vor finaliza lucrarile la patru noi hoteluri din statiune, precum si unor serii de vile cu caracter hotelier.

In vara anului trecut, fluxul zilnic de turisti din statiunea Costinesti s-a ridicat la 70.000 - 75.000. Primarul Traian Cristea a adaugat ca anul acesta mizeaza pe acelasi numar de turisti ca in vara 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.