Clujenii au posibilitatea de a-si face abonament saptamanal la legume, verdeturi ecologice si lactate proaspete cu livrare gratuita la domiciliu, prin intermediul noului magazin on-line cu produse ecologice cosulverde.ro.
Din magazinul on-line cosulverde.ro pot fi cumparate atat produse alimentare certificate ecologic cat si detergenti si o gama variata de produse cosmetice bio.

”Produsele bio au fost prea multa vreme inaccesibile clujenilor, tocmai din acest motiv am creat si varianta online Cosul Verde pentru ca cei interesati sa poata selecta produsele de care au nevoie printr-un singur click, economisind timp si energie. Totodata, odata cu magazinul virtual lansam si o promotie pentru femeile care doresc sa fie mai frumoase de 8 martie: o reducere de 10% la toate produsele cosmetice”, a declarat Sorana Olaru-Zainescu, administratorul Cosul Verde.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.