Luni, 16 februarie, de la ora 19:00, va avea loc premiera spectacolului Podu, la Palatul National al Copiilor, ca urmare a cererii mari de locuri, anunta un comunicat al teatrului Metropolis

Conducerea Teatrului Metropolis a ales ca cele primele doua reprezentatii ale spectacolului sa se tina la Palatul National al Copiilor, cu o capacitate de 800 locuri, pentru ca se asteapta la un aflux mare de vizitatori, sala teatrului de pe Mihai Eminescu 89 numarand doar 150 locuri.

“Este o piesa unicat cu o tema nemaiauzita. Marilor nostri nihilisti, celor care condamna dezastrul vietii si nesansa nasterii, Paul Ioachim le propune aceasta solutie de compromis: supravietuirea prin actul sinuciderii. As risipi oricand ceva din “picul” vietii, sa vad un asemenea spectacol", semneaza "supravietuitorul" Horatiu Malaele prezentarea spectacolului.

Spectacolul "Podu', un coupe dupa piesa “Podul Sinucigasilor”, scrisa de Paul Ioachim, este regizat de Horatiu Malaele si va avea in distributie nume importante din lumea artistica romaneasca.

Alaturi de regizor vor juca actorii George Ivascu, Meda Victor, dublata de Aylin Cadar si Crina Semciuc.

Spectacolul va dura o ora si jumatate, fara pauza, iar pretul unui bilet la reprezentatie este de 53 de lei.

Paul Ioachim (1930-2002), autorul piesei "Podul sinucigasilor", este un actor si dramaturg roman, care a avut si functia de director al Teatrului George Ciprian, din Buzau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.