Ministerul Apararii Nationale a demarat programul de securizare a depozitelor militare de armament, a anuntat astazi ministrul Mihai Stanisoara.

Potrivit ministrului, acest program va functiona pe doua directii. Pe de o parte, se va trece la distrugerea munitiilor expirate, ceea ce va permite dezafectarea unor depozite, iar pe de alta parte, se va trece la securizarea celorlalte depozite, relateaza NewsIn.

Reamintim ca pe 30 ianuarie, Stanisoara anunta ca exista un program de eficientizare a sistemului de paza in Armata Romaniei, inca din 2008, insa acesta a fost doar pe hartie.

"Am dispus o serie de masuri pentru eficientizarea sistemului de paza in Armata Romaniei si am in vedere realizarea programelor legate de securitate. Acesta exista pe hartie de anul trecut, dar nu a fost inca implementat. Am dispus demararea imediata de achizitii si identificarea surselor de finantare", declara Stanisoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.