Ancheta in cazul furtului de arme de la Ciorogarla a avansat foarte mult, a declarat astazi ministrul Apararii, Mihai Stanisoara, dupa audierile din Parlament pe tema bugetului.

"Legat de concluziile anchetei, repet, sper sa vi le putem da in curand, oricum, asta pot sa va spun si sa va asigur ca ancheta a avansat foarte mult", a spus ministrul, relateaza NewsIn.

Intrebat daca exista un cerc clar de suspecti si daca armele mai sunt in Romania si cate au disparut exact, Stanisoara a afirmat ca "sunt amanunte care tin de ancheta procurorilor acum si o sa va rog sa-mi permiteti sa nu va raspund".

Reamintim ca sigiliul unui depozit din Unitatea tehnica militara din Ciorogarla, judetul Ilfov, a fost gasit rupt, pe 28 ianuarie, conform unor surse din Ministerul Apararii Nationale.

Cel putin 51 de arme au disparut din depozitul care apartine Aviatiei, au declarat, pentru NewsIn, surse militare.

17 persoane au fost demise de ministrul Apararii, Mihai Stanisoara, printre care si seful Statului major al Fortelor Aeriene, generalul locotenent Constantin Croitoru, din cauza incidentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.